>>Luk dette vindue
Folketinget, Christiansborg
1240 København K.
Tlf.: +45 3337 5500
Mail: folketinget@ft.dk

Udskrevet den: 21.02.2018
Webadresse: http://booking.ft.dk/Besoegstilbud/Fra15personer/Gruppeomvisning.aspx?p=1


Omvisning

Som gruppe kan I komme på en omvisning i Folketinget. Her ser I bl.a. Vandrehallen, Landstingssalen og grundlovene.


Omvisning for grupper

På omvisningen fortæller en af Folketingets betjente om Christiansborg som arbejdsplads for Folketingets medlemmer. I hører også om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark. Desuden får I et indblik i stedets spændende historie og får sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme.

Rundt i Folketinget
Omviseren tager jer rundt i Folketinget, hvor I bl.a. ser Vandrehallen, Landstingssalen og grundlovene. Omvisningerne varierer, alt efter hvad der sker i huset den pågældende dag. Hvis der er møde i Folketinget, vil I på omvisningen ikke komme ind i Folketingssalen. Her kan omvisningen i stedet for kombineres med et besøg på tilhørerpladserne i Folketingssalen.

Kombiner med et restaurantbesøg
I forbindelse med en omvisning er det muligt at spise i Folketingets restaurant, Snapstinget. Her tilbyder køkkenet forskellige menuer.

Omvisning på engelsk
Omvisningen kan foregå på engelsk alle dage bortset fra lørdag. Hvis I ønsker omvisningen på engelsk, bedes I skrive det i bemærkningsfeltet under bestillingen her på siden (faneblad 3 "Kontaktoplysninger"). I kan også kontakte Folketingets Besøgstjeneste.

Antal personer
15 - 60 personer.

Praktisk info
Omvisningen varer 45 minutter. Der er trapper og niveauforskelle undervejs, så kontakt meget gerne Besøgstjenesten, hvis nogen i gruppen er gangbesværet/bruger kørestol. Bemærk at omvisningen er mindre velegnet til børn under 12 år.

Omvisningstider fra 21. august 2017

Dag Tidspunkt
Mandag 14.30
Tirsdag 15.45 og 17.00
Onsdag 12.00 og 17.00
Torsdag 9.15 og 12.00
Fredag 14.00
Lørdag-søndag 10.00 og 11.00

Pris
Det er gratis at deltage i en omvisning.

Bestilling
Alle omvisninger skal bestilles i forvejen. Omvisningerne er meget populære, så det er en god idé at bestille et stykke tid i forvejen. Du bestiller en omvisning enten her på hjemmesiden eller ved at kontakte Folketingets Besøgstjeneste.

 

Senest opdateret: [25.09.2017]
Sideansvarlig: Folketingets Besøgstjeneste

Side : 1